Levent Hazır Ofis

15.02.2022 21:59

Levent hazır ofis aslında çalışma ortamını yaratamayan kişiler için oldukça önemlidir. Ofis kiralama bedeli ile giderler düşünülmeden çalışılabilmektedir. Aynı zamanda faturalar da düşünülmemiş olur.

Hazır Ofis Ne İşe Yarar

Levent hazır ofis en net deyim ile hiçbir fatura ödemeden bilgisayarınızı alıp bir ofiste çalışabilmenizdir. Burada herhangi bir şekilde ofis açmanıza veyahut faturaları düşünmenize gerek yoktur. Sebebi ise hazır ofis isminden de anlaşılacağı gibi her şeyin kurulu olması ve sizin sadece bilgisayarınızı alıp gidip çalışmanız için ayarlanmış olan bir sistem içerisinde olmasıdır. Burada aynı zamanda gerçekleştirmek istediğiniz sunumları da toplantılarla destekleyebilirsiniz. Tamamen zamandan kazanç sağlamanız için kurulmuş olan bir ofis sistemidir. Böylece elektrik, su, doğalgaz, temizlik ürünleri vb. giderleri düşünmeden cüzi bir miktarla ofis kiralama sistemidir.

Aynı zamanda bu hazır ofis sisteminde birçok kolaylık da bulunmaktadır. Örneğin bu ofislerde sekreterlik hizmeti de kapsayıcıdır ve temizlik işleri ücretsiz olarak sağlanmaktadır. Sizin için ihtiyaçlarınızla örtüşecek her türlü materyal ihtiyacı da karşılanmıştır. Özel toplantı odaları ve ücretsiz olarak içebileceğiniz çay servisi de bulunmaktadır. Bu ihtiyaçlarınıza kulak veren bir sistemi cüzi bir miktar ile kullanabilir ve çevrenize de önerebilirsiniz. Aslında en çok tercih edilme sebebi ise kiralanamayacak kadar yüksek fiyatlı yerlerde hazır ofis sayesinde ofis kiralanabilmektedir. Böylece şirketinizin prestijli görünmesine olanak tanırsınız. Sanal ofis ağınızı gerçek bir ofise dönüştürebilmek de bu noktada tamamen sizin elinizdedir.

Hazır Ofis ve Geleneksel Ofis

Levent hazır ofis ve geleneksel ofis karşılaştırıldığında ortaya çok keskin farklar çıkmaktadır. Örneğin geleneksel ofiste kira rakamları çok yüksek olabilecekken hazır ofiste cüzi bir rakamla prestijli semtlerden ofis tutulabilmektedir. Geleneksel ofiste her faturayı sizin ödemeniz gerekirken hazır ofiste imzaladığınız sözleşme faturalarınızı da dâhil etmektedir. Geleneksel ofis mantığında telefonlara bakmak için veyahut programların takip edilmesi için yeni bir çalışan almak zorunda kalabilirsiniz ama hazır ofis sisteminde yeni bir çalışan almanıza gerek yoktur. Telefonlarınızın kontrol edilmesi ve programlarınızın düzenlenmesi için size sekreter yönlendirmektedirler.

Geleneksel ofiste işinizi başka bir şehre taşımak istediğinizde yapmanız gereken birçok taşıma işlemi bulunacaktır. Lakin hazır ofis sisteminde sözleşmeniz bittiğinde farkı bir şehirde hazır ofisten faydalanabilir ve işlerinizi oradan yürütebilirsiniz. Aynı zamanda aylık kullanmak istemiyorsanız saatlik hatta günlük bile ödeme yaparak hazır ofisi kullanabilirsiniz. Genellikle aylık olarak kiralanan bu hazır ofislerin günümüzde popülerliği oldukça artmıştır. Sanal ofis İstanbul sahibi olan kişilerin toplantıları ve çalışanları ile görüşme yapabilmesinin en kolay yolu hazır ofis sisteminden faydalanabilmektir. Bu hazır ofislere ise internet üzerinden ulaşım sağlanabilmektedir. Geleneksel bir ofis sistemi olsaydı ofisi açtıktan sonra giderler ve kirasını denkleştirmek ile uğraşmak gerekecek ve stresli zamanlarla mücadele edilecekti. Lakin normal bir yerde ofis açmak yerine bu hazır ofisleri değerlendirmek daha mantıklı bir yol olacaktır.

Genç Girişimcilerde 6 Özellik

Levent hazır ofis sahip olması kolay süreçlerden birisidir. Genç girişimcilerde bulunması elzem olan 6 özellikten bahsetmek gereklidir. İlk olarak meraklı ve bilgiye aç olmak kesinlikle olması gerekenlerdendir. Meraklı olup bilgiyi almaya meyilli olmak iş hayatında sizi yıldırmadan ileriye taşıyabilmektedir. Aslında özet olarak alınan her bilgiyi fırsata dönüştürmeliyiz. Bu yeni iş kapısı ortaya çıkarabilmektedir. İkinci olarak cesareti ve özgüveni asla elden düşürmemeliyiz. Sermaye eksikliğinden dolayı ya da çevredeki insanların olumsuz bakışlarından dolayı işimizden vazgeçmek yerine daha çok çalışarak istediğimiz konuma kendimizi getirmeliyiz. Diğer maddelerden bir tanesi ise ikna kabiliyetinin yüksek olması ve karşıdaki insanı yatırım yapması için sizin şirketinize çekebilmeyi hedeflemektedir. Aynı zamanda sanal ofis fiyatları da derinlemesine araştırılmalı ve analiz edilmelidir.

Diğer önemli bir madde ise parayı yönetme potansiyelinin oldukça yüksek olmasıdır. Sebebi ise elinize geçen parayı anında gereksiz şeylere harcamak yerine biriktirebilmeli ya da yatırım amaçlı değerlendirebilmelisiniz. İlk zamanlarda belki bu beceriyi kazanmak zor olabilir ama zamanla öğrenebileceğiniz bir tekniktir. Bu noktada da en önemli maddeyi açıklamak gerekmektedir. Hatalardan ders alıp doğruyu seçebilme… Elbette insanız ve her zaman mükemmel işler başarabilecek değiliz, yanlışlar yaparak gelişecek ve büyüyeceğiz. Bu büyüme sırasında da kendimize sinirlenerek ya da başkasına sinirlenerek değil doğru analizler yaparak değişeceğiz. Sanal ofis nedir diye soracak olursak ve girişimcileri anlatacak olursak bu şekilde özetleyebiliriz.

Başarılı Bir Yönetici Nasıl Olur

Levent hazır ofis sektöründe oldukça önemli bir semttir. Peki, bu semtteki hazır ofislerde başarılı yöneticiler çalışanlarına nasıl davranır? Yöneticiler genellikle profesyonel anlamda başarılı görünmek istiyorsa tüm çalışanlarına eşit mesafede yaklaşmalıdır. Eşit mesafede yaklaştığında bile her biri ile özel olarak ilgilenmeli ve gerektiğinde de toplantılar yaparak çalışanlarının işlerine olan tutumlarını analiz etmelidir. Yöneticiler genelde işlerini iyi yapan insanları takdir etme konusunda eksiklerdir. Gerektiği zaman çalışanlarınızı takdir etmekten çekinmemeli ve güzel sözler söylemekten kaçınmamalısınız. Motivasyon aslında bu işin özüdür. Çalışanları motive edip onları üste taşıyan yöneticiler aslında otomatik olarak kendilerini de yukarı taşımış olmaktadırlar. Yeni bir iş ortamında ya da proje bünyesinde çalışanlara yol göstermek ve onların eksiklerinde yardımcı olmak başarıyı sağlayan maddelerden bir tanesidir. Bu noktada hem kişinin kendi kişisel gelişimine önem vermesi hem de yöneticinin hata yapma payına açık olduğunu göstermesi açısından önemlidir. Sanal ofis Kadıköy çevresinde başarılı girişimcilerin bulunmasının ana sebebi kişilerin bu maddelerin üzerine yoğunlaşmasıdır. Daha çok üretime odaklamak ve baskıcı olmak yerine analiz yaparak ve çevrenin ihtiyaçlarını görerek hareket etmek her zaman ileriye dönük bir adım olacaktır.